Kracht in jezelf!

Nu een afspraak maken, klik hier.
Maak je eigen verandering. Oefen in nieuwe dingen doen. Stap over drempels. Stop je te ergeren, of angst te hebben. Iedereen kan dit in principe zelf. Maar veel mensen vinden het gemakkelijker om een beetje hulp te krijgen. Bij KrinaKracht kun je gebruik maken van enkele mp3's, waarmee je door ze regelmatig af te luisteren nieuwe manieren kunt vinden om in je leven toe te passen. Je kunt ook een mp3 speciaal op maat laten maken.  De kosten zijn van 10 tot 20 euro. En er is er ook één gratis, om kennis te maken met hypnose, en het in hypnose gaan te oefenen. Een overzicht van de mp3's vind je hier.

Nu een hypnotherapie behandeling aanvragen, klik hier.
Nog beter kan ik je helpen met 1 of enkele hypnotherapie sessies. De meeste mensen maken een gewenste verandering door in 1 tot 3 sessies. Per sessie wordt een gevoel aangepakt. Tijdens zo'n sessie spreken we over het onderwerp waarin jij in je leven verandering wilt.  We doen een hypnose sessie, waarin jij de transformatie maakt. Na een week bel ik om te vragen hoe het met je gaat. Als het nodig is spreken we nog een sessie af. Veel kleinere problemen zijn in één sessie aan te pakken. Dieper liggende problemen zijn meestal met 3 á 4 sessies volledig voorbij.
Voor een behandeling kom je bij mij thuis in mijn stoel, kom ik bij jou thuis, als je niet te ver van Noordwijk woont, of doen we een online sessie met Zoom. Ook de laatste methode heeft inmiddels bewezen volledig toepasbaar te zijn. 

Een hypnose sessie kost 75 euro per keer en duurt meestal 1,5 uur. (minimaal 60 minuten, maximaal 2 uur) Wilt u zich opgeven of hier informatie over, vul dan onderstaand contactformulier in. Voor bijstandsgerechtigden geldt een sterk gereduceerde prijs, zodat zij ook echt geholpen kunnen worden. Wekelijks reserveer ik één gratis sessie voor iemand die een regeling heeft met de schuldhulpverlening.

Ter kennismaking met hypnose, boek je gratis een  informatiegesprek met een Wellness licht hypnotische hersenmassage.

Vul ook voor een vrijblijvend telefoongesprek alstublieft het contact formulier in.

Contactformulier 

Voor een afspraak of een vrijblijvend telefoongesprek.

drs. Krina van der Meulen
hypnotherapie practitioner