Kracht in jezelf!

Nu een afspraak maken, klik hier.
Maak je eigen verandering. Oefen in nieuwe dingen doen. Stap over drempels. Stop je te ergeren, of angst te hebben. Iedereen kan dit in principe zelf. Maar veel mensen vinden het gemakkelijker om een beetje hulp te krijgen. Bij KrinaKracht kun je gebruik maken van enkele mp3's, waarmee je door ze regelmatig af te luisteren nieuwe manieren kunt vinden om in je leven toe te passen. Je kunt ook een mp3 speciaal op maat laten maken.  Dit kost afhankelijk van de vraag 10 tot 20 euro. De bestaande mp3's vind je hier. Nog beter kan ik je helpen met 1 of enkele hypnotherapie sessies.

Nu een hypnotherapie behandeling aanvragen, klik hier.
De meeste mensen maken een gewenste verandering door in 1 tot 3 sessies. Tijdens zo'n sessie spreken we over het onderwerp waaraan jij in je leven verandering wilt.  We doen een hypnose sessie, waarin jij de transformatie maakt. Een aantal problemen is in één sessie aan te pakken. Veel problemen zijn met 3 á 4 sessies voorbij. Het meest wordt een 3-sessie hypnosetherapie traject afgesproken. Voor een behandeling kom je bij mij thuis in mijn stoel, kom ik bij jou thuis, als je niet te ver van Noordwijk woont, of doen we een online sessie met Zoom. Ook de laatste methode heeft inmiddels bewezen volledig toepasbaar te zijn. 

Een hypnose sessie kost 75 euro per keer en duurt meestal 1,5 uur. (minimaal 60 minuten, maximaal 2 uur) Wil je afspreken of hier informatie over, vul dan onderstaand contactformulier in. Voor bijstandsgerechtigden geldt een zeer sterk gereduceerd tarief, zodat ook dan behandeling echt mogelijk is. Wekelijks reserveer ik één gratis sessie voor iemand die een regeling heeft met de schuldhulpverlening. Vraag aan.

Een stoppen met roken behandeling aanvragen, klik hier.
Hypnose helpt ook heel goed bij het stoppen met roken. In één dubbellange sessie verander je van een roker in een niet-roker.
Tijdens deze sessie hef je blokkades en belemmeringen op die bij jou het roken triggeren, en verandert je gevoel over roken zodanig dat je nooit meer een sigaret aan wilt raken. Deze sessie kost 225 euro. Tijdelijk met korting, als je een review achterlaat op google, 150 euro. Meestal is dit al voldoende, maar een enkele keer vindt iemand het na een week nog moeilijk. Dan boek je als je korting had een extra sessie bij voor 75 euro. Altijd nog goedkoper dan weer beginnen te roken. Bij de gewone prijs is indien je niet gerookt hebt een extra sessie inbegrepen. Vraag aan.

Ter kennismaking met hypnose, boek je gratis een informatiegesprek met een hypnotische ervaring. Vul je gegevens in.
Ook voor andere vragen kun je het contactformulier gebruiken.


Contactformulier

Voor een vrijblijvende afspraak voor een informatiegesprek of een vrijblijvend telefoongesprek.

drs. Krina van der Meulen
hypnotherapie masterpractitioner