Geef je ervaring door

Mensen horen graag van een ander wat ze kunnen verwachten. Enkele woorden is al genoeg. Uitgebreid mag natuurlijk ook. Je ervaring zal hieronder worden vermeld. Als je je naam liever niet ziet kunt je aangeven dat je liever anoniem blijft.


Deel uw ervaring op Google. Een review hier wordt betrouwbaar gevonden. Als je daar bent, even naar beneden scrollen naar het woord review


Deel uw ervaring op bestetherapeut.nl. Makkelijk voor andere zoekenden. Klik als je daar bent op het knopje beoordelingen.

Reviews

Kijk voor recente reviews op google. Zoek op KrinaKracht en je ziet rechts mijn bedrijfspagina met de reviews. Zie afbeelding hieronder. Of kijk bij bestetherapeut.nl Zie afbeelding hieronder.

Klik op de knopjes hierboven om op de betreffende plek te komen.

Aan mij gestuurde mail:

 (ik mocht hun boodschap hier zetten)

Corine
Lieve Krina,

Ongelooflijk krachtig de audio, ik ben sinds twee en half jaar al drie keer met de hond uit geweest, WAUW en ik merk dat er een shift gaande is in mij.
Het voelt als thuiskomen bij mijzelf โ€ฆ alles in mij is steeds rustiger maar ook krachtiger aan het worden. Doe het iedere dag luisteren je audio en ik kan je niet genoeg bedanken Krina wat deze audio voor me betekent, het voelt alsof ik mijn leven terug krijg.
En het mooie daarnaast is dat er lieve mensen op mijn pad zijn gekomen met de hond uitlaten, praatje mee gehouden en dat vertrouwen weer in mijzelf te voelen is zo fantastisch!!! Stapje voor stapje is het zich aan het ontwikkelen โ€ฆ

Mijn oprechte dankbaarheid is immens groot ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ

Liefs,
Corine
  

Eerdere reviews, per mail naar mij gestuurd:

Helma 
Hallo Krina
Er is bij mij veel verandert na mijn 3 sessies bij jou.
Ik voel me erg goed sinds die tijd.
Ik voel me zelf verzekerder in mijn werk.
En in mijzelf.
Ik voel me ook zelfverzekerd genoeg voor een relatie. Ook dat gaat goed.
Ik ben erg blij met je!!
Mocht ik ooit een terug val krijgen weet ik je te vinden.
Mijn dank is groot!
Lieve groetjes,
Helma

Jan 
Beste Krina,
Nu een half jaar verder en het gaat erg goed. Geen last meer van nagelbijten. Ik moet ze wel vrij kort houden, dus een klein wit randje en ze netjes rond geveild hebben, dan gaat het erg goed en ziet er netjes en verzorgd uit. In het begin liet ik ze te lang groeien en toen heb ik toch wel een terugval gehad en was ik weer terug bij af, merkte dat er weer onbewust gedrag terug kwam. Maar nu ik daar beter bewust van ben met dank aan de sessies ben ik er weer lange tijd vanaf. Ook wat stressvolle situaties achter de rug dus heb er vertrouwen in dat dit zo blijft.
Nogmaals bedankt en ik wens je het allerbeste. Ik heb een review achtergelaten op bestetherapeut.nl.
Groetjes Jan

An van Leeuwen
Lieve Ineke je bent een warme gastvrouw bij de wijkvereniging. Je straalt warmte en meeleven uit. Iedereen wordt blij van jou en vergeet het gemis en verdriet zolang jij er bent. Je enthousiasme steekt iedereen aan en ik wil graag meedoen om het voor de mensen die komen gezellig te maken ik mis je erg. liefs An

Layla Charki:
Deze hypnose was zo heerlijk ontspannend. Als ik in de stress schiet bel ik weer. 

Adrie Faber:  (ik mocht haar boodschap hier zetten)
Goedemorgen. Wil je even op de hoogte brengen van mijn ervaringen deze week. Voel me eigenlijk heel ander mens. Kan het niet uitleggen, snap het ook niet naar fijn is het wel. Duurde even voor ik de link legde met jouw hypnose, maar ik denk dat die er wel is. Ik ben dus gestopt met die slaappillen. Dat is bizar, want dat wilde ik nooit en nu ineens was ik overtuigd dat ik dat moest doen en ging het ook zonder moeite. En ook 'hunker' ik niet naar een wijntje iedere dag ๐Ÿค” heb er eigenlijk dat hele gevoel niet meer bij. Tuurlijk zal ik nog weleens een wijntje drinken, ben niet een geheelonthouder, maar het voelt allemaal anders. Heel bizar, zo, zonder er over na te denken, te piekeren of afspraken met mezelf te moeten maken. Toen bedacht ik me.... Hรจ, Die Ineke heeft iets met mijn onderbewustzijn afgesproken. Mijn onderbewustzijn zou een manier zoeken om mijn spierspanning te verminderen. Want ook die is nu langzaam minder aan het worden merk ik. Dit is dus blijkbaar de manier om het aan te pakken!
Geniaal zoiets.
Heel verhaal zo, had je natuurlijk ook kunnen bellen, maar wilde het effe zwart op wit zetten, kan ik het altijd weer even nalezen en jij ook natuurlijk. Spreek je snel, dikke kus ๐Ÿ˜˜
  

drs. Krina van der Meulen
master 3.0 hypnotherapeut