+31(0)622324182

kvdmeulen@krinakracht.nl

Boekerslootlaan 51

2201BV  Noordwijk

Inschrijven emaillijst

Maak een afspraak

drs. Krina van der Meulen
master 3.0 hypnotherapeut

KrinaKracht is ook te vinden op:

Over Krina van der Meulen

Ik ben geboren in Noordwijk op 20 juli 1961 in een gezin met 8 kinderen. Door de grootte van het gezin en een levensbedreigende ziekte van een oudere zuster heb ik mijn leven lang gevoelens van eenzaamheid en "ik hoor er niet bij" gevoelens gehad. Dit leidde meermaals tot perioden van depressie. Toch wist ik altijd te vechten en opnieuw te beginnen. 
Ik heb op mijn 32ste een mastertitel behaald in de Scheikunde met specialisatie Biochemie. Ik heb gewerkt als kwaliteitszorgspecialist in de automatisering en na een burnout heel veel jaren als post en krantenbezorger. Ik heb in de Noordwijkse wijk Boerenburg samen met medebestuursleden een Wijkvereniging opgericht, waarin met name ouderen en nieuwe Nederlanders een plekje vinden. Hierdoor kreeg ik steeds meer energie en ben ik in juli 2020 begonnen met een hypnose opleiding. Dit gaf mij zo'n kracht, dat ik dit bedrijf begonnen ben en met veel plezier doe. In december 2022 heb ik de hypnoseopleiding afgerond. In 2023 mocht ik gaan helpen als assistent bij de hypnose opleiding. Ik vind het geweldig om mensen met hun problemen te kunnen helpen. Dit geeft mij blijvend kracht. Elke cliĆ«nt die blij de deur uit gaat, maakt mij weer meer gelukkig.

Met gepaste trots show ik hier mijn relevante diploma's.

Algemene voorwaarden, privacyverklaring en klachtenregeling

Hieronder staan de Algemene voorwaarden gecombineerd met de privacyverklaring en de klachtenregeling.

Hieronder staat mijn allereerste websitepagina

KrinaKracht

Voor
Gezondheid, Groei en Geluk.


KrinaKracht hypnosepraktijk is de plaats waar je kracht vind in jezelf.
Ik ben Krina. Ik vind mijn kracht in het helpen van anderen en vooral in het in verbinding brengen van mensen met elkaar. Wat mij gelukkig maakt is, als mensen hun eenzaamheidsgevoel kwijtraken. Voel jij je eenzaam? Of ben je gewoon benieuwd hoe je meer contact met anderen kunt krijgen, dan ben je hier op de juiste plek.  Maar ook als je andere ergernissen ervaart kan ik je helpen.
Zo vind ook jij je kracht. Klik hier om een afspraak te maken.
Kijk bij de reviews wat anderen van mij vonden. 

Ik heb een sterke overtuiging dat omgaan met de natuur mensen over hun problemen heen kan helpen. Hier probeer ik in en om het huis wat verbetering in aan te brengen. Doe gerust mee.
Kijk hier voor een gratis cadeautje.

Hypnose is voor veel mensen een onbekend en eng fenomeen. Om meer mensen te laten zien dat hypnose niet gevaarlijk is en alleen maar verwonderlijk, grappig en erg helpend kom ik graag bij groepen of op markten om dit te laten zien. Zie hiervoor mijn informatie over een hypnoseshow.

Ik heb een nog sterkere overtuiging dat mensen in staat zijn zichzelf te helpen. Misschien met een beetje ondersteuning of wat tips, maar elk mens heeft alles in zich om gelukkig te worden.

Ik ben al 5 jaar bezig met het verminderen van eenzaamheid bij mensen bij mij in de buurt. Met die ervaring, en al lezende en lerende, kom ik achter praktische methoden die mensen kunnen helpen zich minder eenzaam te voelen. Met mijn studie leerde ik mensen met hypnose een verandering in hun leven te helpen maken. Zo vond ik mijn kracht. Nu jij.